Navigace

Digitalizace MSP Plzeň: Zvyšování efektivity malých a středních podniků pomocí dat

1. listopadu 2023 na NTIS (ZČU) Přijměte pozvání na konferenci o tom, jak si s daty, se kterými každodenně pracujete, usnadnit a zlevnit práci

Konference představí především malým a středním podnikům, že digitalizace není jen stále častější slovo ve veřejném prostoru, ale především způsob zjednodušení a zlevnění práce.

Digitální inovační hub HIVE společně s partnery Národním centrem Průmyslu 4.0 a agenturou CzechInvest Vám představí konkrétní příklady, jak lépe využít data a zařízení, která již máte.

Konference proběhne 1. listopadu od 9:00 v prostorách FAV ZČU

Jako malou ochutnávku nabízíme:

COMTES FHT – odborníci na výzkum a vývoj kovových materiálů poradí jak zefektivnit plánování výroby pomocí digitálního dvojčete

SentiSquare, kteří se věnují využití umělé inteligence v praxi, vysvětlí, že žádná data nejsou dost malá, aby se s nimi nedalo pracovat ještě lépe.

CIE, kteří přinášejí virtuální realitu do různých oblastí každodenního života, se zaměří na fakta a mýty, které se kolem imerzivních technologií skloňují.

Program doplníme o prohlídky laboratoří Fakulty aplikovaných věd ZČU, kde vznikal třeba projekt nové audioknihy Karla Gotta. Osahat si také můžete tzv. chytrá okna, která také vznikla v Plzni.

Účast na akci je zdarma, je ale třeba registrace předem. Využijte k tomu přihlášku zde.

Podrobný program najdete také na stránkách agentury CzechInvest