Navigace

Setkání branží: 23. června 2023

Festival Inovací a Česko-bavorské setkání branží

Společně s Poradenskou kanceláří Horní Pfalce jsme pro Vás připravili osvědčený formát pro česko-bavorská intenzivní setkání. Čekají Vás diskuze, navazování kontaktů, představení zajímavých firem z Bavorska a západních Čech. Setkání branží je tradičně funkční kompaktní prezentační platformou pro výrobce, dodavatele nebo vývojáře v oblasti automatizace, mechatroniky, elektroniky a plastů. V minulosti již tuto platformu využilo přes 500 firem z obou stran hranice, buďte letos mezi nimi.

23. června 2023, 15:00-18:00, Výstavní  hala Cham

Akce je zdarma, ale potřebujeme Vaši přihlášku předem  > CHCI SE PŘIHLÁSIT

Přihlásit se opět můžete jako vystavovatel nebo jen návštěvník. Pro vystavovatele je k dispozici pouze omezený počet míst, která budou přidělována v pořadí, v jakém budou přijímány přihlášky. K dispozici bude stůl (cca 1,4 m široký) pro vystavení exponátů, brožur a letáků. Za něj lze umístit roll-upy. Vystavovatelé také předem dostanou náš Handout s podrobnějšími informacemi o vystavujících.

Jako návštěvník můžete navázat cenné kontakty se zástupci firem a rozšířit svou síť kontaktů na místní i nadregionální úrovni.

Kontakt pro více informací:

Kateřina Podaná, Klastr MECHATRONIKAkaterina.podana@klastrmechatronika.cz, +420 777 085 704

Setkání branží v Chamu se poprvé koná v rámci festivalu inovací v regionu. Společně s Oberpfalz Marketing e. V. chceme i tentokrát pozvat veřejnost, aby se dozvěděla více o inovativních odvětvích a firmách. Připraven bude také rozsáhlý doprovodný program pro děti a mládež, inovační rallye se skvělými cenami a několik kulinářských novinek. Připojte se k nám i na odpolední program! Těšit se můžete na výjimečné setkání branží a rozmanitý program inovačního festivalu!

Sledujte novinky a těšte se!