Navigace

Cyklus seminářů na téma Business English

3x Business English s Gabrielou Kmečovou SIT Port v Plzni

Nejste si jistí svou obchodní angličtinou? Chcete si ujasnit principy správné komunikace a vyvarovat se nejčastějších prohřešků v obchodní angličtině?

Umět dobře anglicky představit svůj projekt patří v dnešním business světě k dennímu chlebu. Gabriela Kmečová Vám ukáže, že síla spočívá v jednoduchosti. Zaregistrujte se na její workshopy a nezaskočí Vás ani situace, když potkáte investora ve výtahu!

12. srpna 2021, 15:00-17:00 – Business English

Jestli někde platí méně je více, pak určitě v angličtině. V srdci jazyk barbarský miluje věcnost a jednoduchost. A když si společně ukážeme, jak efektivně skloubit a využít principy té kouzelné systematičnosti a principu „v jednoduchosti je síla“, může to celé být mnohem jednodušší, než by si jeden ze začátku možná myslel.

19. srpna 2021, 15:00-17:00 – Start-up English

Volné pokračování seriálu Business English, tentokrát šité na míru potřeb pro start-upy a podnikatele. Do jazyka původem barbarského (a věřte, nevěřte – taková prostě angličtina v srdci je – jednoduchá, výstižná a logická) vkloubíme užitečné a jednoduché triky a poodkryjeme pokličku mýtů a nejčastějších prohřešků.

26. srpna 2021, 15:00-17:00 – Pitchuj in English

Poslední volné pokračování seriálu Business English zaměřené přímo na Vaše podnikání. Být schopný jednou větou výstižně představit svůj projekt a zaujmout patří v dnešním business světě k dennímu chlebu a mít kvalitní „one-sentence pitch“ v angličtině je naprostou nutností. Lehce se dotkneme i „elevator pitch“, tedy rychlé řeči, kterou v případě nutnosti zvládnete odprezentovat během jízdy výtahem.

Bližší informace a přihlášky na webu SIT