Navigace

Setkání branží v Dobřanech – ODLOŽENO

Vzhledem k aktuálnímu vývoje situace v ČR a dalších zemí je tato akce odložena na pozdější termín. O novém termínu Vás budeme informovat, jakmile se situace stabilizuje. Děkujeme za pochopení. 

Setkání branží je tradiční, bezplatná, kompaktní platforma, která Vám nabízí možnost kontaktu s dalšími českými a německými firmami, které hledají partnery pro spolupráci. Tentokrát bude ve spolupráci s Evropským regionem Dunaj Vltava samotné setkání rozšířeno o program věnovaný problematice start-upů.

 Propojte se s inovativními start-upy

Již na začátku Setkání branže Vás přivítáme Start-up Lunchem Evropského regionu Dunaj-Vltava. Zde se nabízí  vhodný rámec k rozhovorům a možnost navázat první kontakty s inovativními start-upy z regionu. Krátké přednášky Vás seznámí se start-up scénou v České republice, Bavorsku a Rakousku.  Poté se můžete zúčastnit prohlídky ve firmě COMTES FHT a při následné přednášce dozvědět více o IT bezpečnosti.

Kde: VTP COMTES, Dobřany

Vzhledem k omezené kapacitě sálu prosíme všechny vystavovatele i návštěvníky o registraci pomocí online přihlášky.

Předběžný program:

12:00  – Start-Up Lunch – pro zájemce

14.00 –  Prohlídka laboratoří COMTES FHT a.s. – pro zájemce

14:30 –  přednáška na téma IT bezpečnosti – Dr. Matthias Kampmann (Bavorsko)

14:00-15:00 –  prostor pro přípravu stánků pro vystavovatele

15:00 –  Setkání branží, prostor pro rozhovory mezi vystavovateli

16:00 –  Setkání branží otevřeno dalším návštěvníkům 

18:00-19:00 – Demontáž stánků, ukončení akce

Vystavovatelé budou mít k dispozici prostor stolek pro prezentaci své činnosti a prostor pro roll-up. Všichni vystavovatelé obdrží před zahájením akce také tzv. handout s krátkou prezentací dalších účastníků, budete si tedy moci předem svá setkání naplánovat. V případě potřeby Vám zajistíme pro Vaše rozhovory tlumočníka.

Tisková zpráva o akci

Akce se uskuteční v rámci projektu č. 217: Síť pro transfer technologií mezi MSP v česko-bavorském příhraničním regionu v oblasti pokročilých výrobních technologií.